نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک پرتقالی : آموزش درست کردن کیک خونگی و راحت

طرز تهیه کیک پرتقالی

این کیک بی نظیر رو برای عصرانه درست کنید که هر چی از بافت و عطرش بگم کمه و در کنار چای یه عصرانه خوشمزه برای خانواده تدارک ببینید

اموزش و طرز تهیه کیک پرتقالی خوشمزه خونگی:

این کیک بی نظیر رو برای عصرانه درست کنید که هر چی از بافت و عطرش بگم کمه و در کنار چای یه عصرانه خوشمزه برای خانواده تدارک ببینید

دستور پخت و طرز تهیه کیک پرتقالی :

مواد مورد نیاز:

برای درست کردن سس پرتقال :دو سوم لیوان سن ایچ رو با یک چهارم پیمانه آب و یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت رو حرارت بگذارید مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه کنار بگذارید تا خنک بشه
برای گرفتن زست پرتقال دقت کنید از پوست سفید و گوشتی پرتقال به هیچ عنوان نگیرید چون تلخ میشه
قالب مورد نظر تون رو با کره وآرد خوب چرب کنید اول خوب کره بمالید بعد آرد بزنید قالب رو برگردونید و آرد اضافی رو دور بریزید ودر یخچال قرار بدید من از ارده هم استفاده میکنم.


فر رو روشن کنید ،
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و کنار بگذارید
زرده و سفیده رو جدا کنید ،
زرده + وانیل و نصف شکر رو خوب بزنید تا کرم رنگ بشه روغن و آب پرتقال رو اضافه کنید زست رو اضافه کنید من از مقدار آب پرتقال کم‌کردم و کمی سن ایچ ریختم تا رنگ کیک برشته بشه
سفیده رو با نصف دیگه شکر با همزن برقی بزنید تا ازظرف نریزه


آرد رو به مخلوط زرده اضافه کنید طی سه مرحله بعد سفیده رو اضافه کنیدو با لیسک دورانی هم بزنید مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰بسته به دمای فر حتما پخت کیک رو با خلال چک کنید وقتی کیک رو از فر خارج کردید و خنک شد سس رو روی کیک بریزید.

امیدوارم درست کنید و از طعم بی نظیر این کیک زمستونی لذت ببرید.

خروج از نسخه موبایل