نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه سوغان پلو ( پیاز پلو ) اردبیلی : دستور پخت غذای سنتی

طرز تهیه سوغان پلو

ابتدا برای هر سه نفر سه یا چهار عدد پیاز کوچک رو پوست بگیرید نمک و آبلیمو بزنید در مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و مغز پخت بشن سپس از روغن خارج کنید و کنار بذارید .

اموزش اشپزی و طرز تهیه سوغان پلو ( پیاز پلو ) اردبیلی خوشمزه و سنتی خونگی:

دستور پخت و طرز تهیه سوغان پلو :

ابتدا برای هر سه نفر سه یا چهار عدد پیاز کوچک رو پوست بگیرید نمک و آبلیمو بزنید در مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و مغز پخت بشن سپس از روغن خارج کنید و کنار بذارید .
برای سه نفر دویست گرم گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده ، نمک و فلفل و‌ سماق و ادویه کاری مخلوط کنید ، خوب ورز بدید و قلقلی هایی به اندازه گردو‌ درست کنید و تو روغن سرخ کنید سپس سه پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید زنده تر آبکش کنید کف قابلمه روغن دادید ته دیگ نان یا سیب زمینی بذارید و از برنج آبکش شده یک لایه بریزید و لایه بعد سوغان ها ( پیازهای کوچک) تفت داده شده و گوشت قلقلی ها رو قرار بدید و لایه بعد دوباره برنج بریزید و نصف استکان زعفران دم شده اضافه کنید و بذارید دم بکشه.

پلوی معطر و خوش طعم شما آماده است,
نوش جان

خروج از نسخه موبایل