اموزش اشپزی طرز تهیه ماهیچه پلو مجلسی غذای سنتی ایرانی :
طرز تهیه ماهیچه پلو :
پیاز فراون رو خلالی خیلی نازک خرد میکنیم و سرخ میکنم. بعد ماهیچه ها رو روش میزاریم. زردچوبه و فلفل و ادویه مخلوط و یدونه سیر و یه دونه چوب دارچین میزاریم.
بعد پیاز نازک خلالی، خام رو روش میزاریم تا با گاز پیازا پخته شه با شعله کم
بعد یک لیوان آب زعفرون و ۴ عدد الوچه ترش اضافه میکنیم
(چون پیازش فراوونه رو به شیرینی میره بهش الوچه ترش اضافه میکنیم)
من یه قاشق مرباخوری هم رب اضافه کردم
و درشو میزاریم تا ۴ ساعت با شعله کم بپزه و نیم ساعت اخر نمک میزنیم.
حتما حتما توی طرف پهن درست کنین که یک سمت ماهیچه خوب سرخ بشه.
فقط نیم ساعت اول برگردونین و مدام رو تکون میدیم که ته نگیره