نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه ماش پلو : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی خانگی

طرز تهیه ماش پلو

اول از همه ماش رو می شوریم و درون قابلمه با روغن کمی تفت میدیم ( تفت دادن برای این هستش که موقع پخت پوستش جدا نشه) بعد آب در حال جوش اضافه میکنیم و

اموزش و طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و سنتی خونگی:

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه ماش پلو :

اول از همه ماش رو می شوریم و درون قابلمه با روغن کمی تفت میدیم ( تفت دادن برای این هستش که موقع پخت پوستش جدا نشه) بعد آب در حال جوش اضافه میکنیم و میزاریم تا بپزد من آخرای پخت یدونه عصاره مرغ هم به ماش اضافه کردم
بعد برنجمو به حالت کته گذاشتم. آبشو که کشید ماش (بدون آب ) رو اضافه کردم و مخلوطش کردم و توی یه قابلمه دیگه که تهش روغن و کنجد و نان لواش گذاشته بود ریختم و در آخر روغن و گذاشتم خوب دم بکشه
تو یه ماهیتابه اول پیاز نگینی رو کمی تفت دادم بعد گوشت و زعفران و رب و نمک و فلفل رو به ترتیب اضافه کردم
برا تزیین پیاز خلالی رو با زعفران تفت میدیم و کشمش ها رو هم کمی تفت دادم
و به این راحتی و خوشمزگی

بعد برنج که دم کشید درون ظرف مورد نظر میکشیم و با گوشت و پیاز و کشمش تزیین میکنیم

پ.ن: میتونید بجای گوشت از مرغی که ریز خرد شده یا فیله مرغ استفاده کنید یا بجای گوشت و مرغ از نیمرو استفاده کنید
درضمن اگه دوست داشتین میتونید موقع دم گذاشتن برنج لابه لای برنج ادویه پلو هم بزنید

خروج از نسخه موبایل