نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه حلیم بادمجان : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی

طرز تهیه حلیم بادمجان

دوستان عزیز ابتدا گوشت رو خورشتی یا نازک برش بزنین . به همراه پیاز و برگ بو و سیر بزارین تا خوب بپزه، در زود پز یک ساعت و نیم پخته میشه بعد از پخته شدن نمک رو به گوشت بزنین.

اموزش اشپزی و طرز تهیه حلیم بادمجان غذا خوشمزه و مقوی خانگی:

مواد لازم:

دستور پخت و طرز تهیه حلیم بادمجان :

دوستان عزیز ابتدا گوشت رو خورشتی یا نازک برش بزنین . به همراه پیاز و برگ بو و سیر بزارین تا خوب بپزه، در زود پز یک ساعت و نیم پخته میشه بعد از پخته شدن نمک رو به گوشت بزنین.

بادمجان ها رو پوست بکنین از وسط نصف کنین داخل آب نمک بزارین و قبل از سرخ کردن خوب خشک کنین ، بادمجان زمان سرخ شدن خیلی روغن به خوش می گیره.

گوشت رو بعد از پخته شدن از صافی رد کنین و آبش رو کنار بزارین که کارش داریم و بعد گوشت رو خوب بکوبین و اون رو هم بزارین کنار ، بادمجان رو خوب سرخ کنین و بعد روی بادمجان یک مقدار دارچین و زعفران دم کرده بزنین و حبوبات پخته شده و پیاز داغ و گردو اضافه کنین و حسابی بکوبین وسیر خام رو رنده کنین  .

بادمجان و مواد ترکیب شده رو کمی روی گاز بزارین تا تفت داده بشن این کار حلیم شمارو خیلی خوشمزه میکنه و بعد گوشت رو بهش اضافه کنین در زمان هم زدن آب گوشت رو کم کم داخل حلیم بریزین تا بافت حلیمتون عالی بشه و در آخر کشک رو اضافه کنین .

و در آخر حلیم بادمجون رو به سلیقه خودتون تزیین کنین .

خروج از نسخه موبایل