نماد سایت دریای شرق

رشته پلو : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان سنتی خانگی + نکات

رشته پلو

ابتدا برنج را از سه ساعت قبل در آب نمک خیس میکنین . هدف از این کار قد کشیدن و به اصطلاح پوک شدن برنج می باشد . در مرحله بعد برنج را درون قابلمه آبجوش می

اموزش اشپزی رشته پلو غذا سنتی ایرانی و خوشمزه در خانه :

مواد لازم:

طرز تهیه رشته پلو :

ابتدا برنج را از سه ساعت قبل در آب نمک خیس میکنین . هدف از این کار قد کشیدن و به اصطلاح پوک شدن برنج می باشد . در مرحله بعد برنج را درون قابلمه آبجوش می ریزین تا بپزد ، در همین حین رشته پلویی را به سلیقه خود با مقداری کره یا روغن تفت می دهید و به برنج در حال جوش اضافه می کنین تا یک دقیقه با هم مخلوط شوند و رشته کمی نرم شود ، سپس برنج و رشته را آبکش می کنین .

برای ته دیگ می تونید از سیب زمینی و کنجد و یا نان استفاده کنید که همگی به ذائقه شما بستگی داره. بعد از اینکه برنج رو دم کردین ، نوبت به آماده کردن کشمش و گوشت برای تزیین میرسه .

عزیزان گوشت رو همراه پیازه رنده شده و آبگیری شده و ادویجات و نمک مقداری ورز دهید و یه ساعتی در یخچال استراحت بدید (بهتر این کارو قبل از پختن برنج انجام بدید) در ادامه گوششتون رو به اندازه یک فندق گلوله می کنین و در روغن کمی سرخ می کنین و کنار می زارین.

در مرحله بعد کشمش پلویی رو در روغن تفت بدید و کنار بزارین ، در صورت دلخواه می تونین پیاز سرخ کرده هم برای تزیین اماده کنید.

بعد گذشت یک ساعت و دم کشیدن برنج اونو تو ظرف دلخواهتون سرو می کنین و با گوشت و کشمش تزیین می کنین.

خروج از نسخه موبایل