نماد سایت دریای شرق

اکبر جوجه با سس انار : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی ایرانی

اکبر جوجه با سس انار

اکبر جوجه با سس انار

اموزش اشپزی و دستور پخت اکبر جوجه با سس انار رستورانی و خوشمزه :

برای درست کردن اکبرجوجه , جوجه به تعداد مورد نیاز مرغ ۹۰۰ گرمی یا حداکثر یک کیلویی نیاز دارید. مرغ رو از وسط نصف کنید و با نمک و زعفران و پودرسیر و مقداری آب که روی سطح مرغ رو بگیره توی ظرف درب بسته بذارید دوازده ساعت در یخچال استراحت کنه.


قبل از درست کردن مرغ ها رو از آب خارج کنید و سطح مرغ رو خشک کنید،
توی قابلمه ای دو طرف مرغ رو به خوبی سرخ کنید
و خارج کنید در قابلمه دیگری صد تا صد و پنجاه گرم کره به همراه دو لیوان آب جوش و مرغ های سرخ شده رو اضافه کنید و درب قابلمه رو دم کنی بذارید و بمدت دو ساعت ببندید تا زمانی که آب مرغ تبخیر بشه و فقط کره بمونه ، در قابلمه رو بردارید و زعفران آب کرده را با براش روی مرغ ها بمالید تا خوشرنگ بشه چند دقیقه دیگه اکبرجوجه ها آماده شده و نوش جان

همه ی خوشمزگی اکبرجوجه به سس انارشه
که ۶ قاشق رب انار رو با دو قاشق آب جوش و دو قاشق روغن زیتون و سه قاشق گردو آسیاب شده ترکیب کنید.
من اینبار اکبرجوجه رو با پلو بریانی سرو کردم ؛


برای درست کردن مواد پلو بریانی


سه عدد پیاز بزرگ و خلالی کرده و با کره سرخ میکنیم، طلایی که شد، نمک و فلفل سیاه و دارچین و اضافه میکنیم … و بعد هوی های خلالی شده ریز و اضافه میکنیم و تفت میدهیم، کمی که نرم سد ، به دلخواه کمی شکر و زعفران اضافه میکنیم و با حرارت کم تا مزه ها خوب ادغام شود و بعد کمی آب لیموترش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا نرم شود ..
نحوه ی سرو کردن هم به این صورت است،، مقداری برنج را به مواد بالا اضافه کردت به اضافه زعفران و بعد روی پلو ریخته و جوجه ها و روش قرار داده,به همین راحتی و خوشمزگی

خروج از نسخه موبایل