نماد سایت دریای شرق

پلو شوشتری : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی + نکات

پلو شوشتری

روغن را در تابه داغ کنید و پیاز خرد شده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید. تکه های فیله را در پیاز بریزید و تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه و زعفران حل شده را اضافه کنید

اموزش اشپزی و دستور پخت پلو شوشتری غذا سنتی و خوشمزه ایرانی :

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه پلو شوشتری:

عزیزان ابتدا برنج را خیس و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

روغن را در تابه داغ کنید و پیاز خرد شده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید. تکه های فیله را در پیاز بریزید و تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه و زعفران حل شده را اضافه کنید. 1 استکان آب جوش داخل تابه بریزید و بگذارید مواد بپزند و آب بخار شود.

حالا شوید خرد شده و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. مواد را از روی حرارت بردارید. در یک قابلمه مواد را لابه لای برنج بدهید و آن را دم کنید. بعد از ۴۵ دقیقه پلو شوشتری شما آماده است نوش جان نمایید.

خروج از نسخه موبایل