نماد سایت دریای شرق

پاناکوتا شکلاتی : طرز تهیه دسر خوشمزه و آسان در خانه + نکات کلیدی

پاناکوتا شکلاتی

آموزش و طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و آسان خانگی:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی :

اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه (مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ، وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده.

خروج از نسخه موبایل