نماد سایت دریای شرق

سلطان پلو : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه ایرانی در خانه + نکات

سلطان پلو

این غذای اصیل ایرانی، از آنجایی که غذای موردعلاقه شاه عباس بوده، به سلطان پلو معروف شد در واقع نوعی کوفته کباب است که به سیخ کشیده نمیشود و در سس گوجه پخته و سرو میگردد.

اموزش پخت و طرز تهیه سلطان پلو غذای سنتی ایران:

این غذای اصیل ایرانی، از آنجایی که غذای موردعلاقه شاه عباس بوده، به سلطان پلو معروف شد
در واقع نوعی کوفته کباب است که به سیخ کشیده نمیشود و در سس گوجه پخته و سرو میگردد.
من برای چهار نفر سرو کردم

مواد مورد نیاز :

دستور پخت سلطان پلو :

سیب زمینی را خلال و سرخ و کنار بگذارید
گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز اب گرفته و با نمک و فلفل قرمز و پودر گل سرخ و پودر هل سفید خوب ورز دهید و نیم ساعتی در یخچال بگذارید بعد به اندازه یک گردو قلقلی کنید و در تابه سرخ نمایید و کنار بگدارید.

گوجه ها را رنده کنید


پیاز دوم رو تفت دهید نمک و فلفل و دارچین و یک قاشق رب گوجه رو اضافه و تفت دهید تا بوی خامی رب ندهد حالا گوجه رنده شده و زعفران را اضافه کنید و کمی فرصت دهید تا مزه ها بخورد هم بروند

حالا گوشت قلقلی رو به همراه یک لیوان آب به تابه اضافه کنید. حرارت رو کم کنید تا ضمن پخت سس به غلظت برسد. در تابه رو یه کوچولو باز بگذارید تا قلقلی ها وا نروند.


غذای شاه عباسی شما حاضر است
به همین سادگی به همین خوشمزگی
که با پلوی زعفرانی و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل