نماد سایت دریای شرق

دلمه کلم : طرز تهیه و نکات کلیدی

دلمه کلم

یک عدد پیاز رو رنده کرده و با گوشت چرخ کرده تفت دادم و ادویه‌ جات و رب گوجه رو اضافه کردم و با حرارت کم تفت دادم .

اموزش اشپزی و دستور پخت دلمه کلم خوشمزه و اسان خونگی:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه دلمه کلم :

یک عدد پیاز رو رنده کرده و با گوشت چرخ کرده تفت دادم و ادویه‌ جات و رب گوجه رو اضافه کردم و با حرارت کم تفت دادم .
بعد همه مواد بالا رو با هم مخلوط کردم و کنار گذاشتم.
ته کلم رو بریدم و به راحتی برگ ها رو جدا کردم و داخل آب در حال جوش فرو کردم تا نرم و قابل پیچیدن بشن. حدودا دو دقیقه.( اگه خواستین برگ ها خوش رنگ بشن یکم زردچوبه بریزید. من نمی ریزم)


بعد آبکش کردم.
ته قابلمه چند برگ کلم چیدم .
برگ ها رو با مواد پر کردم و داخل قابلمه چیدم و در آخر چند برگ کلم روی دلمه ها چیدم و قبل از گذاشتن در قابلمه ،یک بشقاب گذاشتم تا فرم دلمه ها حفظ بشن . یک لیوان آب ریختم و روی حرارت گذاشتم وقتی شروع به قل قل کرد ، حرارت کم کردم و حدود یک ساعت و نیم زمان دادم تا بپزه.
یک عدد پیاز رو خلالی می کنم و داخل روغن سرخ می کنم ، نصف ق غذا رب گوجه اضافه می کنم و جیک ثانیه تفت میدم و یک ق غذا آبلیمو می ریزم و شعله رو خاموش می کنم روی دلمه سرو می کنم.

خروج از نسخه موبایل