نماد سایت دریای شرق

پیراشکی پیچی : طرز تهیه پیراشکی خوشمزه و آسان خانگی + نکات کلیدی

پیراشکی پیچی

شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه قاطی کرده و به مدت ده دقیقه میزاریم در دمای آشپزخونه بماند بعد در کاسه بزرگ همه مواد با هم قاطی کرده و کم کم آرد اضافه کرده

آموزش و طرز تهیه پیراشکی پیچی خوشگل و سریع در خانه :

مواد مورد نیاز برای خمیر:

طرز تهیه پیراشکی پیچی :

شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه قاطی کرده و به مدت ده دقیقه میزاریم در دمای آشپزخونه بماند بعد در کاسه بزرگ همه مواد با هم قاطی کرده و کم کم آرد اضافه کرده تا خوب قاطی شود خوب ورز داده تا جای ارد بیفزایید که خمیر بدست نچسبد چون بیشتر باعث سفت و خشک شدن خمیر میشود حالا روی خمیر آماده را سلفون کشیده و به پارچه روش انداخته به مدت یک ساعت استراحت کند…

بعد خمیر باز کرده و برای پیراشکی و پیتزا و اشترودل و پای میتوان ازش استفاده کرده البته من امروز پیراشکی درستیدم که خمیر باز کردم و با این اندازه مواد حدود هشت عدد پیراشکی بزرگ در اوردم … برای موادش هم هر چی دوست داشتید استفاده کنید من از مرغ آبپز و پنیر و فلفل دلمه ی و کمی قارچ داخلش ریختم البته مانند مواد ماکارونی درست کردم بعد داخل هر کدوم ریختم و روش رومال تخم مرغ و کمی زعفران زدم و در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت گذاشتم بپزد.

خروج از نسخه موبایل