نماد سایت دریای شرق

بورانی بادمجان : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی + نکات

بورانی بادمجان

بورانی بادمجان یکی از ماست های ترکیبی یه که خیییلی هم خوشمزه ست . اینم بگم بورانی بادمجان بدون سیر هیچ فایده ای نداره. ابتدا بادمجان ها رو کباب کنید. با شعله کم تا مغزش هم بپزه.

آموزش و دستور پخت بورانی بادمجان غذا سنتی و خوشمزه خانگی:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه بورانی بادمجان:

بورانی بادمجان یکی از ماست های ترکیبی یه که خیییلی هم خوشمزه ست . اینم بگم بورانی بادمجان بدون سیر هیچ فایده ای نداره. ابتدا بادمجان ها رو کباب کنید. با شعله کم تا مغزش هم بپزه. بعد بزارین خوب سرد بشه و پس از سرد شدن (حتمن) پوستشو جدا کنین . حالا بادمجان های کباب شده و پوست گرفته شده رو با گوشت کوب برقی یا دستی یا میکسر يا هرچي له كنيد. حالا 2 حبه سیر رو رنده میکنیم داخل ماست + نمک + کمی فلفل سیاه + بادمجان له شده و خووووب هم میزنیم . بزارین تو یخچال تا خنک بشه … بعد سرو کنید. سعی کنید زمانی که با ماست مخلوطش میکنید، با زمان سرو فاصله ی زیادی نداشته باشه . نهایتا 3 ساعت خوبه . چون بيشتر يكم اب میندازه

خروج از نسخه موبایل