آموزش و طرز تهیه بستنی خانگی پلمبر خومزه و آسان :
مواد مورد نیاز:
- بستنی وانیلی 1 کیلو
- خامه قنادی فرم گرفته 750گرم
- زرده تخم مرغ 5 عدد
- پودر ژلاتین 30 گرم
- شیر 250 گرم
- شکر 100 گرم
- شکلات و پسته توت فرنگی برای تزئین
- پودر کاکائو سه قاشق پر
- شکلات چیپسی 2 قاشق
اموزش بستنی خانگی پلمبر:
ابتدا شیر را کمی گرم کرده و مخلوط پودر ژلاتین و شکر رو کم کم به اون اضافه کرده وقتی حل شد کنار میزاریم تا کمی خنک شه
خامه فرم گرفته و بستنی رو که کمی در دمای محیط نرم شده مخلوط میکنیم
زرده تخم مرغ رو داخل همزن با سرعت بالا هم میزنیم تا کاملا پف کند
مخلوط بستنی و خامه رو به اون اضافه کرده و یواش یواش مخلوط میکنیم
سپس ژله حل شده در شیر رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم
حال مخلوط پلمبر بستنی رو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم و به نصف آن پودر کاکائو و در صورت تمایل شکلات تلخ ریز خوردشده اضافه میکنیم و تا نصف لیوان ها رو با آن پر میکنیم و نصف دیکر رو با پلمبر سفید پر کرده و بمدت چند ساعت در فریزر قرار میدیم تا کاملا ببندد.
قبل از سرو روی آنها رو با شکلات فرم گرفته . توت فرنگی. شکلات چیپسی. و پودر پسته تزئین میکنیم
در صورت تمایل میشه نصف اون رو با بستنی میوه ای با اضافه کردن کمی رنگ و اسانس متناسب اون درست کرد و نصف دیگر رو ساده یا شکلاتی درست کرد
و یا همه آن رو شکلاتی درست کرد
برای پامبر قالبی میزان ژلاتین اون رو یک و نیم برابر کنید