آموزش پخت و طرز تهیه خورشت کرفس غذای سنتی ایرانی :
دستور پخت و طرز تهیه خورشت کرفس :
کرفس ها رو اندازه دلخواه خرد و سرخ میکنیم میزاریم کنار. پیاز رو نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم گوشت گوسفندی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم . سبزی خورشت کرفس جعفری و نعناع هست ولی من شبیهه قرمه سبزی درست میکنم. معمولا و شنبلیله، گشنیز، تره و جعفری سرخ شده هم کمی اضافه میکنم . نعناع رو هم دو قاشق جدا تفت میدم و به خورشت اضافه میکنم . خیلی نعناع نریزید چون بعد از پخت تلخ میشه . کرفس ها رو اضافه میکنیم و میزاریم با دو لیوان آب بپزه. خورشت که جا افتاد ده دقیقه ی آخر کمی آبغوره و نمک اضافه میکنیم . میزاریم چند دقیقه دیگه جا بیفته…