نماد سایت دریای شرق

کیک پاستا : طرز تهیه غذا آسان و خوشمزه خانگی + نکات کلیدی

کیک پاستا

اول سه تا تخم مرغ رو شکوندم. اون نطفه هاشو جدا کردم که بوی تخم مرغم بره . کاملا با هم زن دستی زدم . بعد ماست و نمک و فلفل رو اضافه کردم. قشنگ مخلوط کردم

آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک پاستا خوشگل و خوشمزه خونگی :

مواد مورد نیاز:

دستور پخت کیک پاستا :

اول سه تا تخم مرغ رو شکوندم. اون نطفه هاشو جدا کردم که بوی تخم مرغم بره . کاملا با هم زن دستی زدم . بعد ماست و نمک و فلفل رو اضافه کردم. قشنگ مخلوط کردم آرد و بکینگ پودر رو با هم قاطی کردم الک کردم ( حتما الک کنید تو بافت کیک تاثیر داره) تو دو مرحله به مایعم اضافه کردم ‌تقریبا مخلوطمون غلظتش مثل مایع کیک میشه نه خمیری نه خیلی شل بعد موادم رو بهش اضافه کردم (سویس، فلفل دلمه ای و پنیر ) خوب مخلوطشون کردم ، ته قالبم کاغذ روغنی انداختم و مواد رو ریختم توش روشو صاف کردم ، تو فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ به مدت ۳۰ دقیقه ، خلال بزنید اگر مایع چسبید به خلال بیشتر بزارید بمونه پنج دقیقه هم گریلو زدم تا روش برشته و طلایی بشه . تامام نوش جان ما که خیلی خوشمون اومد

خروج از نسخه موبایل