نماد سایت دریای شرق

کالباس خانگی : طرز تهیه کالباس و سوسیس در خانه با روش آسان و نکات

کالباس خانگی

گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخم‌ مرغ و روغن را هم افزوده، آن‌قدر ورز دهید تا

آموزش و طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و آسون :

مواد لازم:

سینه مرغ: دو عدد،

سیر: یک بوته کوچک،

زرده تخم‌ مرغ: دو عدد،

آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری،

فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری،

نمک: به میزان لازم،

پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری،

پودر هل: یک قاشق چایخوری،

هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد،

قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط،

روغن مایع: سه قاشق غذاخوری.

آموزش درست کردن کالباس خانگی:

گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخم‌ مرغ و روغن را هم افزوده، آن‌قدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتی‌متر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت 5‌ /‌1 ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقه‌ای بزنید

خروج از نسخه موبایل