نماد سایت دریای شرق

نان قندی : طرز تهیه نون خوشمزه و سنتی آسان و خانگی + نکات کلیدی

نان قندی

ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شود سپس روغن اضافه شود و در نهايت ارد و بكينگ پودر و نمك اضافه شود همه ي ارد رو يك جا نريزين همينكه

آموزش و طرز تهیه نان قندی خوشمزه و آسان خانگی:

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه نان قندی :

ماست و شكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شود سپس روغن اضافه شود و در نهايت ارد و بكينگ پودر و نمك اضافه شود همه ي ارد رو يك جا نريزين همينكه خمير به دست نچسبيد كافيه خمير نياز به ورز دادن زياد نداره و بسيار لطيفه و نياز به استراحت هم نداره
خمير روبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چند تا سوراخ بزنين و روش و باقلم رومال يك عدد زرده و يك ق روغن مايع و اب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاتر از وسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تا روي نان طلايي شود

خروج از نسخه موبایل