آموزش و دستور پخت خورشت فسنجان غذا سنتی ایرانی :
مواد مورد نیاز:
- ۴۰۰ گرم گردو
- یک عدد پیاز
- پنج قاشق غذا خوری رب انار
- سه قاشق غذا خوری شکر
- به مقدار نیاز نمک و زردچوبه و فلفل سیاه
- هشت تکه فیله مرغ
- دو قاشق روغن برای سرخ کردن
- به مقدار نیاز زعفران دم کرده
آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت فسنجان:
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سپس آن را تفت دهید.
سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.
بعد از این که پیاز آماده شد، گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید به طوری که گردو به روغن دادن بیفتند.
در انتها به اندازه دلخواه به آن رب انار ترش و کمی شکر اضافه کنید.
برای از بین بردن بوی مرغ، آن را با زعفران و سایر ادویه ها مخلوط کنید تا طعم دار شود. فیله هارا رول کرده و جداگانه تفت دهید.
بعد از پخته شدن مرغ، آن را به مواد قبلی اضافه کنید.
سپس مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده، به آن اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا خورش آماده شود. در آخر چند تکه یخ به آن اضافه کرده تا روغن مطلوب را پس دهد