آموزش و طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و آسون :
مواد لازم:
سینه مرغ: دو عدد،
سیر: یک بوته کوچک،
زرده تخم مرغ: دو عدد،
آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری،
فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری،
نمک: به میزان لازم،
پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری،
پودر هل: یک قاشق چایخوری،
هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد،
قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط،
روغن مایع: سه قاشق غذاخوری.
آموزش درست کردن کالباس خانگی:
گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخم مرغ و روغن را هم افزوده، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتیمتر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت 5 /1 ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقهای بزنید