آموزش و طرز تهیه نان قندی خوشمزه و آسان خانگی:
مواد مورد نیاز:
- شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي)
- روغن مايع ١/٤ پيمانه
- ارد ١/٥ پيمانه
- بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر
- جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودر بزنين)
- ماست ١/٤ پيمانه.
دستور پخت و طرز تهیه نان قندی :
ماست و شكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شود سپس روغن اضافه شود و در نهايت ارد و بكينگ پودر و نمك اضافه شود همه ي ارد رو يك جا نريزين همينكه خمير به دست نچسبيد كافيه خمير نياز به ورز دادن زياد نداره و بسيار لطيفه و نياز به استراحت هم نداره
خمير روبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چند تا سوراخ بزنين و روش و باقلم رومال يك عدد زرده و يك ق روغن مايع و اب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاتر از وسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تا روي نان طلايي شود