نماد سایت دریای شرق

سس شکلاتی : طرز تهیه گاناش با پودر کاکائو خوشمزه و آسان خانگی

سس شکلاتی

پودر کاکائو را به همراه پودر قند و شیر در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم. مایه‌ی به دست آمده را روی حرارت متوسط قرار می‎دهیم و با قاشق چوبی آن را هم می‌زنیم تا به جوش آید.

آموزش و طرز تهیه سس شکلاتی یا گاناش با پودر کاکائوی خوشگل و خوشمزه خونگی مثل بیرون برای روی کیک و شیرینی:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه و آموزش سس شکلاتی:

پودر کاکائو را به همراه پودر قند و شیر در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم.

مایه‌ی به دست آمده را روی حرارت متوسط قرار می‎دهیم و با قاشق چوبی آن را هم می‌زنیم تا به جوش آید.

ظرف را از روی حرارت برداشته و کره را به مایه اضافه می‌کنیم و آن را خوب هم می‌زنیم.

دوباره ظرف را روی حرارت قرار می‌دهیم و به شکل قبل، هم زدن را ادامه می‌دهیم تا سس شکلاتی، قوام آید و به غلظت مورد نظر برسد.

حالا سس را از روی حرارت برمی‌داریم و پس از خنک شدن، برای تزیین از آن استفاده می‌کنیم.

خروج از نسخه موبایل