• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سس شکلاتی : طرز تهیه گاناش با پودر کاکائو خوشمزه و آسان خانگی

    سس شکلاتی

    آموزش و طرز تهیه سس شکلاتی یا گاناش با پودر کاکائوی خوشگل و خوشمزه خونگی مثل بیرون برای روی کیک و شیرینی:

    مواد مورد نیاز:

    • پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
    • پودر قند: یک چهارم پیمانه
    • شیر: یک سوم پیمانه
    • کره: دو قاشق غذاخوری

    طرز تهیه و آموزش سس شکلاتی:

    پودر کاکائو را به همراه پودر قند و شیر در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم.

    مایه‌ی به دست آمده را روی حرارت متوسط قرار می‎دهیم و با قاشق چوبی آن را هم می‌زنیم تا به جوش آید.

    ظرف را از روی حرارت برداشته و کره را به مایه اضافه می‌کنیم و آن را خوب هم می‌زنیم.

    دوباره ظرف را روی حرارت قرار می‌دهیم و به شکل قبل، هم زدن را ادامه می‌دهیم تا سس شکلاتی، قوام آید و به غلظت مورد نظر برسد.

    حالا سس را از روی حرارت برمی‌داریم و پس از خنک شدن، برای تزیین از آن استفاده می‌کنیم.

    سس شکلاتی

    About The Author