آموزش و طرز تهیه سس شکلاتی یا گاناش با پودر کاکائوی خوشگل و خوشمزه خونگی مثل بیرون برای روی کیک و شیرینی:
مواد مورد نیاز:
- پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
- پودر قند: یک چهارم پیمانه
- شیر: یک سوم پیمانه
- کره: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه و آموزش سس شکلاتی:
پودر کاکائو را به همراه پودر قند و شیر در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
مایهی به دست آمده را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و با قاشق چوبی آن را هم میزنیم تا به جوش آید.
ظرف را از روی حرارت برداشته و کره را به مایه اضافه میکنیم و آن را خوب هم میزنیم.
دوباره ظرف را روی حرارت قرار میدهیم و به شکل قبل، هم زدن را ادامه میدهیم تا سس شکلاتی، قوام آید و به غلظت مورد نظر برسد.
حالا سس را از روی حرارت برمیداریم و پس از خنک شدن، برای تزیین از آن استفاده میکنیم.