نماد سایت دریای شرق

طریقه تهیه کیک اسفناج : دستور پخت کیک و شیرینی آسون خونگی + نکات

طریقه تهیه کیک اسفناج

کف قالب بیست سانتی رو کاعذ روغنی انداخته و همه جاش رو خوب چرب میکنیم . برگ اسفناج و روغن و آب رو تو میکسر مخلوط و پوره می کنیم . تخم مرغ و شکر و وانیل رو میزنیم تا کش دار بشه .

طریقه تهیه کیک اسفناج:

مواد لازم : تخم مرغ 4عدد

شکر: یک پیمانه

آب: یک سوم پیمانه

روغن: نصف پیمانه

وانیل: یک چهارم ق چ

برگ اسفناج : 160گرم

آرد : دو و نیم پیمانه

بیکینگ پودر : دو و نیم ق مربا خوری

طریقه تهیه کیک اسفناج:

کف قالب بیست سانتی رو کاعذ روغنی انداخته و همه جاش رو خوب چرب میکنیم .
برگ اسفناج و روغن و آب رو تو میکسر مخلوط و پوره می کنیم . تخم مرغ و شکر و وانیل رو میزنیم تا کش دار بشه . اسفناج رو اضافه میکنیم و بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده رو اصافه می کنیم . و توی قالب می ریزیم و تو قالب میریزیم و تو فر میگذاریم وقتی خنک شد از قالب در میاریم . تو فر ما حدودا پنجاه دقیقه زمان برد ولی شما بعد از چهل دقیقه چک کنید .

.
توی قابلمه : یک قابلمه بزرگتر از قالب رو انتخاب میکنیم و کفش یه قالب به عنوان پایه میگذاریم .سرش دم کنی میگذاریم و وقتی خواستیم شروع به درست کردن کیک کنیم قابلمه رو گرم می کنیم .توی قابلمه میگن چهل دقیقه زمان میبره ولی چک کنید .
.
برای اینکه رنگ سبز زیبای کیک پیدا بشه دور کیک رو بعد از پخت کمی رنده ریز کنید تا قسمت های برشته شده جدا بشه .
.
نکته : این کیک خوشرنگ و خوشمزه اصلا بوی اسفناج نمیده

خروج از نسخه موبایل