نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه مرغ عسلی : دستور پخت غذای آسان و خوشمزه خانگی + نکات

طرز تهیه مرغ عسلی

ابتدا مرغ ها از شب قبل در مخلوطی از نمک و فلفل و پیاز خرد شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،سپس بعد از مدت زمان مرینیت در مخلوطی از کره و روغن و زعفران خیلی خوب

آموزش پخت و طرز تهیه مرغ عسلی خوشمزه خونگی:

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه مرغ عسلی:

ابتدا مرغ ها از شب قبل در مخلوطی از نمک و فلفل و پیاز خرد شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،سپس بعد از مدت زمان مرینیت در مخلوطی از کره و روغن و زعفران خیلی خوب مرغ های خام را سرخ کنید تا طلایی شود، بعد مرغ ها را از تابه خارج کرده و در همان تابه پیاز ها را نگینی خرد کرده و پوره سیر را هم اضافه کنید و حسابی تفت میدهیم تا طلایی شود .

سپس به ترتیب عسل، رب گوجه یا سس کچاپ ، رب انار، زعفران و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و همه مواد را تفت میدهیم حدودا چند دقیقه سپس مقداری استاک مرغ یا اگر نداشتید آب جوش اضافه میکنیم آب لیمو ترشم اضافه میکنیم و حدودا ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا مواد با هم ترکیب شود سپس هویج خرد شده و آلوی خورشتی را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مقداری از خامی مواد گرفته شود حدودا ۱۰-۱۲ دقیقه سپس مرغ های سرخ شده را به تابه بر میگردانیم زیر شعله گاز را کم کرده و اجازه میدهیم با حرارت ملایم غذامون کاملا جا بیفتد و سس غلیظ شود و در کنار برنجی که با زعفران و زرشک تزیین شده میل میکنیم
پ ن: این غذا خورشت نیست پس نباید آب زیادی داشته باشد
نوش جان

خروج از نسخه موبایل