نماد سایت دریای شرق

کیک موزائیک قالبی : طرز تهیه کیک و شیرینی خوشمزه و آسان خانگی

کیک موزائیک قالبی

شیر داغ و پودر کاکائو و کره و شکر رو با هم مخلوط کنید . بیسکوییت ها رو درشت خورد کنید و سس شیر و کاکائو آماده شده رو روی بیسکوییت ها بریزید و هم بزنید ، هم زدن با قاشق سخت هست

دستور پخت و طرز تهیه کیک موزائیک قالبی خوشمزه و اسون خونگی:

کیک موزاییک قالبی :
شیر داغ: یک و نیم لیوان (به نطر من یک لیوان کافیه)
کره : دو قاشق غذاخوری .
شکر : دو قاشق غذاخوری .
پودر کاکائو :سه قاشق غذاخوری .
بیسکوییت پتی بور :دو بسته .

آموزش پخت و طرز تهیه کیک موزائیک قالبی:

شیر داغ و پودر کاکائو و کره و شکر رو با هم مخلوط کنید . بیسکوییت ها رو درشت خورد کنید و سس شیر و کاکائو آماده شده رو روی بیسکوییت ها بریزید و هم بزنید ، هم زدن با قاشق سخت هست و میشه با دست هم بزنید . البته سعی کنید بیسکوییت ها له نشن . چون شیر داغ هست مخلوط نرم میشه ، برای اینکه سفت بشه باید نیم ساعت مواد رو توی یخچال بگذارید .

بعد مقداری از مواد رو بردارید و در دست گرد کنید ، میشه توی قالب یخ ، یا سری اب مرکبات گیری دستی سلفون بندازیم و مواد رو توی اونها قالب بزنیم ، اما من مواد رو با دست گرد کردم و گذاشتم تو فریزر تا خوب خودش رو بگیره .. برای روش من از گاناشی که با شکلات کاپوچینو و خامه درست کرده بودم استفاده کردم . و با انواع شکلات چیپسی و ترافل شکلاتی تزیینش کردم .


اگر شکلات کاپوچینو ندارید میشه با شکلات تلخ و خامه گاناش درست کرد ، میزانش اینه : برای ۸۰ گرم شکلات به دویست گرم خامه نیاز داریم ، خامه رو گرم میکنیم اما نمی جوشانیم ، شکلات خرد شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات کاملا حل بشه… امااااااااااا :به نظر من یک و نیم لیوان شیر یک مقدار زیاد بود ، و کمی موادم شل شد و مجبور شدم بیسکوییت بیشتری بهش اصافه کنم ، دفعه دیگه شیر رو حتما کمتر میریزم و اگر نیاز داشت بهش اضافه میکنم

خروج از نسخه موبایل