دستور پخت و طرز تهیه کیک توت فرنگی خوشمزه و آسون خونگی:
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد :۱ و ۱/۲ پیمانه
- شکر :۱/۲لیوان کمی بیشتر
- ماست غلیظ :۱/۲ لیوان
- روغن مایع :۱/۲ لیوان
- بیکینگ پودر :۱ ق چ
- جوش شیرین :۱/۴ ق چ
نکته: در کیک های میوه ای برای جلوگیری از خمیر شدن کیک بخاطر آب موجود در میوه باید از جوش شیرین استفاده بشه.
آموزش پخت و طرز تهیه کیک توت فرنگی :
تخم مرغ + شکر + وانیل رو ۷ دقیقه با دور تند هم بزنید تا حجیم و کشدار بشه.
ماست و روغن رو اضافه و مجدد ۲ دقیقه هم بزنید.
بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم و بیکینگ پودر و جوش شیرین هم اضافه و هم میزنیم.
توت فرنگی ها رو کمی آرد بهش بزنید بعد به مواد اضافه و باهم مخلوط کنید و داخل ظرف ریخته و با توت فرنگی و توت سفید تزیین کنید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و در نهایت گریل را بزنید روی کیک طلایی بشه.
حتما وسط کیک را با خلال دندان چک کنید تا پخته باشد.
از توت فرنگی سفت و سالم استفاده کنید.
مقدار مواد رو کم یا زیاد نکنید چون اگه مایه کیک شل باشه توت فرنگی ها ته نشین میکنن.
شیر را به هیچ وجه جایگزین ماست نکنید.