آموزش و طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی در خانه :
مواد مورد نیاز:
- ژله ی آناناس یک بسته
- پودر ژلاتین 3 قاشق چای خوری
- بستنی 1 لیوان
- خامه پاکت صورتی 200 گرمی یک بسته
- پنیر ماسکارپونه یک بسته
- آب کمپوت آناناس نصف لیوان
- پودر قند 3 قاشق غذاخوری
- میوه به دلخواه(من از توت فرنگی و آناناس)استفاده کردم
- گردو خرد شده و خلال پسته به مقدار لازم
- رول کیک آماده حدود 4 تا 5 عدد
آموزش و طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی:
رول کیک ها آماده رو برشهای 1 سانتی دادم (میتونید رولتشو خودتون درست کنید)
داخل کاسه ی گردی رو کامل سلفون کشیدم (به صورت به علاوه) سلفون باید از دهانه کاسه بزرگتر باشد که بعدا روی رولت ها پوشانده شود)
رولت ها رو کف و دیواره ی ظرف کنارهم طوری چیدم که هیچ جای خالی باز نباشه.
ژله ی آناناس رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده ژلاتین رو هم بهش اضافه میکنیم و روی حرارت غیر مستقیم میذارم تا حل بشه یه مقدار که سرد شد بستنی رو بهش اضافه میکنیم.
پنیر و خامه رو با هم زن مخلوط می کنیم پودر قند و آب کمپوت و ژله ای که آماده کرده بودیم و میوه های خرد شده و گردو و پسته را بهش اضافه میکنیم
یه مقدار تو یخچال گذاشته تا خودشو بگیره (خیلی نباید سفت بشه در حد غلیظ شدن کافیه) سپس روی رولت ها ریخته و روی مواد و با یک لایه از رول کیک ها میپوشانیم. با مابقی سلفون اضافه روی رولتها رو کامل میپوشانیم تا خشک نشود داخل یخچال قرار میدهیم. .