نماد سایت دریای شرق

کوفته قلقلی – طرز تهیه غذای خوشمزه و آسون خونگی + نکات

کوفته قلقلی

یک پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن تفت میدیم، طلایی که شد زردچوبه میزنیم و بعد 2 قاشق رب رو اضافه کرده تفت میدیم تا رنگ باز کنه و نمک و فلفل میزنیم و 3 لیوان آب میریزیم و میزاریم تا جوش بیاد.

آموزش و طرز تهیه کوفته قلقلی غذای خوشمزه و آسون خونگی:

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه کوفته قلقلی سنتی و حرفه ای :

یک پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن تفت میدیم، طلایی که شد زردچوبه میزنیم و بعد 2 قاشق رب رو اضافه کرده تفت میدیم تا رنگ باز کنه و نمک و فلفل میزنیم و 3 لیوان آب میریزیم و میزاریم تا جوش بیاد.
پیاز بعدی رو رنده کرده و همراه ادویه ها و نمک با گوشت چرخ شده مخلوط کرده، برنج هم نیم پز میکنیم و با گوشت و سبزی خرد شده ورز میدیم. بعد قلقلی کرده و به سس در حال جوش اضافه میکنیم.
شعله رو کم کرده تا خوب بپزه و جا بیفته و در آخر غوره رو اضافه میکنیم. من یه کدو سبز و یه هویج هم حلقه حلقه کردم و گذاشتم کنارش بپزه و چند عدد هم آلو بخارا ریختم تا خوشمزه تر بشه.

خروج از نسخه موبایل