نماد سایت دریای شرق

قیمه نثار : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه و آسان ایرانی + نکات

قیمه نثار

برای تهیه قیمه نثار یه پیاز رو خرد کردم وتوی روغن تفت دادم بعد گوشت قیمه رو بهش اضافه کردم وقتی که رنگ گوشت عوض شد، بهش زردچوبه و فلفل سیاه و پودر

دستور پخت و طرز تهیه خورش قیمه نثار سنتی و خوشمزه ایرانی :

آموزش پخت و طرز تهیه قیمه نثار :

برای تهیه قیمه نثار یه پیاز رو خرد کردم وتوی روغن تفت دادم بعد گوشت قیمه رو بهش اضافه کردم وقتی که رنگ گوشت عوض شد، بهش زردچوبه و فلفل سیاه و پودر کاری اضافه کردم و بعد رب گوجه زدم و باز هم تفت دادم تا رب رنگ باز کنه و در آخر بهش آب اضافه کردم و گذاشتم تا جا بیفته (آب در حدی اضافه کنید ک روی گوشت رو بگیره ، نباید آب زیادی روی گوشت بریزید) ده دقیقه اخر مقداری زعفرون به قیمه اضافه کردم تا عطر و طعم بهتری بگیره.

برنج رو هم دم گذاشتم. برای روی برنج زرشک رو شستم و توی کره و کمی شکر و مقداری زعفرون در حد 1 دقیقه تفت دادم . خلال پرتقال رو 3 مرتبه جوشوندم تا تلخیش گرفته بشه و همراه کمی شکر و روغن تفت دادم ، خلال بادام رو هم خیس کرده و آبکش کردم و در کمی کره تفت داده به همراه خلال پسته روی برنج رو تزیین کردم

خروج از نسخه موبایل