نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه اکبر جوجه : دستور پخت غذای خوشمزه و سنتی ایرانی + نکات

طرز تهیه اکبر جوجه

مرغ ریز (حدود 1 کیلو) رو از وسط نصف کرده ،پوست نکندم و شستم و در ظرفی گذاشتم و روش نمک و فلفل و زعفرون و پیاز زدم (شما هرچی دوست دارین بزنین مثل آبلیمو ، پودر سیر و.....) برای چند ساعت داخل یخچال گذاشتم تا مرغ مزه دار بشه

آموزش پخت و طرز تهیه اکبر جوجه غذای سنتی و خوشمزه ایرانی :

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه اکبر جوجه :

مرغ ریز (حدود 1 کیلو) رو از وسط نصف کرده ،پوست نکندم و شستم و در ظرفی گذاشتم و روش نمک و فلفل و زعفرون و پیاز زدم (شما هرچی دوست دارین بزنین مثل آبلیمو ، پودر سیر و…..) برای چند ساعت داخل یخچال گذاشتم تا مرغ مزه دار بشه
بعد داخل تابه که مرغ توش جابشه روغن ریختم حدود 1 سانت و روی حرارت گذاشتم تا داغ بشه ، مرغ رو از یخچال بیرون آوردم و پیاز ها رو ازش جدا کردم و داخل تابه گذاشته و درشو بستم و حرارت رو کم کردم تا با آب خودش پخته و بعد دو طرفش سرخ بشه (به همین سادگی ، به همین خوشمزگی)


نکته:
1ـ برای اطمینان از پخته بودن مرغ میتونید با فرو بردن نوک چاقو درگوشت مرغ متوجه بشید که مرغ پخته یا نه

2ـ این غذا با رب انار و پلوی زعفرونی سرو میشه
3ـ رب انار بسته به ذائقه تون داره که میتونه ترش یا شیرین و یا ملس باشه

خروج از نسخه موبایل