نماد سایت دریای شرق

دسر پاناکوتا زعفرانی : طرز تهیه دسر عربی خوشمزه و آسون خونگی

دسر پاناکوتا زعفرانی

آموزش و طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و آسون خونگی:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی عربی :

پودر ژلاتین رو بریزید توی آب سرد و بزارید رو بخار کتری تا همه ذراتش حل بشن
شیر و شکر و وانیل و با هم مخلوط کنید و بزارید رو گاز تا شکرش حل بشه بعد خامه رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل حل بشه 
حالا زعفران دم کرده و ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و داخل قالبی که از قبل چرب کردید بریزید و به مدت پنج ساعت داخل یخچال بذارید.

خروج از نسخه موبایل