نماد سایت دریای شرق

خورش ناردون : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه خونگی + نکات

خورش ناردون

ابتدا مرغ ها رو سرخ میکنیم و کنار میذاریم، بعد پیاز ها رو که ریز خورد کردیم رو سرخ میکنیم و دوباره مرغ ها رو داخل پیاز میریزیم و زردچوبه و نمک و فلفل و زعفران و رب گوجه میزنیم و

آموزش و طرز تهیه خورش ناردون خوشمزه و آسان :

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه خورش ناردون :

ابتدا مرغ ها رو سرخ میکنیم و کنار میذاریم، بعد پیاز ها رو که ریز خورد کردیم رو سرخ میکنیم و دوباره مرغ ها رو داخل پیاز میریزیم و زردچوبه و نمک و فلفل و زعفران و رب گوجه میزنیم و تفت میدیم. بعد آب انار رو به همراه مقداری آب میریزیم تا مرغ ها نیم پز بشه، نیم ساعت بعد انارها و آلوها رو در کمی روغن تفت میدیم و داخل خورش میریزیم و با حرارت ملایم میذاریم تا خورش جا بیفته . در صورت تمایل شکر به خورش اضافه میکنیم.

خروج از نسخه موبایل