نماد سایت دریای شرق

آلبالو پلو – طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه و آسون خونگی + نکات

آلبالو پلو

برنج رو هر جور که دوست دارین دم بذارین. برای دو پیمانه برنج یک لیوان آلبالو کافیه. آلبالو ها رو از هسته جدا کنید و یک سوم لیوان آب و سه قاشق شکر بریزید و بگذارید ده دقیقه بجوشه.

آموزش پخت و طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه خونگی:

دستور پخت و طرز تهیه آلبالو پلو :

برنج رو هر جور که دوست دارین دم بذارین. برای دو پیمانه برنج یک لیوان آلبالو کافیه. آلبالو ها رو از هسته جدا کنید و یک سوم لیوان آب و سه قاشق شکر بریزید و بگذارید ده دقیقه بجوشه. بعد اونا رو داخل آبکش بذارید تا شهد آلبالو ازش جدا بشه. مقداری از برنج رو زعفرانی کنید و مابقی برنج رو آغشته به شهد آلبالو کنید تا خوشرنگ بشه و بعد آلبالوها رو روی برنج بریزید
می تونید جور دیگه ای هم درست کنید و اون اینکه وقتی آب برنج کشیده شد آلبالو ها و مرغ ریش ریش شده یا کوفته قلقلی سرخ شده لایه به لایه به برنج اضافه کنید و برنج رو دم کنید

نکات:
بهتره ظرفی كه آلبالو را در آن با شكر مخلوط می‌کنید و می‌پزید، لعابی يا پيركس باشد تا آلبالو تغيير رنگ ندهد
از ادويه برای آلبالو پلو استفاده نكنيد تا اصالت و بوی آلبالو تحت تأثير ادويه قرار نگيرد، بوی آلبالو و محلول زعفران بسیار طبيعی و مناسب است
و اینکه آلبالوی كمی كال‌ برای آلبالو پلو مناسب تر است چون آلبالو پلوی خوش رنگ‌تری به دست می دهد


مرغ رولی یا حلزونی
سینه مرغ رو از ضخامت به دو قسمت کردم و از طول سینه ها رو برش های نواری دادم و در ظرف ریختم و پیاز و فلفل دلمه و نمک و فلفل و روغن زیتون و زعفرون دم کشیده ریختم و خوب هم زدم تا مواد به خورد هم بره ، چند ساعت در یخچال گذاشتم ، بعد برش ها رو رول کردم و خلال دندون زدم تا باز نشه و داخل روغن سرخ کردم

خروج از نسخه موبایل