نماد سایت دریای شرق

آش رشته : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه آسون خونگی + نکات

آش رشته

نخود و لوبیا چیتی و از ۴۸ ساعت قبل خیس میکنم و مرتب آبشو عوض میکنم. جداگانه هر کدومو میپزم. پیازُ خلالی خرد میکنم و با زردچوبه تفت میدم، به قابلمه آب جوش

دستور پخت و طرز تهیه آش رشته خوشمزه و خونگی:

مواد لازم برای 15 نفر:

آموزش پخت و طرز تهیه آش رشته خونگی:

نخود و لوبیا چیتی و از ۴۸ ساعت قبل خیس میکنم و مرتب آبشو عوض میکنم. جداگانه هر کدومو میپزم. پیازُ خلالی خرد میکنم و با زردچوبه تفت میدم، به قابلمه آب جوش، حبوبات پخته شده، عدس و سبزی آش و آب قلم و اضافه میکنم و در قابلمه رو هم نمی ذارم تا آش سبز بمونه. زمانی که عدس پخت، رشته رو اضافه میکنم و همون لحظه یک ملاقه روغن جامد داخل آش میریزم (فوت کوزه گری که از مادر بزرگم یاد گرفتم برای خوشمزه تر شدن آش) و اجازه میدم کامل بپزه و لعاب بده (اگه لعاب آش کم بود ۲ قاشق آرد رو در نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و به آش اضافه کنید) .

۳ ق نعنا داغ و ۱ ق سیر داغ اضافه میکنم و مابقی رو برای تزیین نگه میدارم. و هر موقع دیدم غلظت آش مناسب، شعله رو خاموش میکنم و ۱۵ دقیقه می ذارم که کامل جا بیفته. در نهایت در ظرف می کشم و روشو تزیین میکنم.
همیشه برای پخت آش قابلمه بزرگ استفاده کنید که جای کافی داشته باشه. و همیشه یه کتری آب جوش کنار دستتون باشه که در صورت نیاز کم کم آب بهش اضافه کنید.

خروج از نسخه موبایل