دستور پخت و طرز تهیه خورش قیمه نثار سنتی و خوشمزه ایرانی :
آموزش پخت و طرز تهیه قیمه نثار :
برای تهیه قیمه نثار یه پیاز رو خرد کردم وتوی روغن تفت دادم بعد گوشت قیمه رو بهش اضافه کردم وقتی که رنگ گوشت عوض شد، بهش زردچوبه و فلفل سیاه و پودر کاری اضافه کردم و بعد رب گوجه زدم و باز هم تفت دادم تا رب رنگ باز کنه و در آخر بهش آب اضافه کردم و گذاشتم تا جا بیفته (آب در حدی اضافه کنید ک روی گوشت رو بگیره ، نباید آب زیادی روی گوشت بریزید) ده دقیقه اخر مقداری زعفرون به قیمه اضافه کردم تا عطر و طعم بهتری بگیره.
برنج رو هم دم گذاشتم. برای روی برنج زرشک رو شستم و توی کره و کمی شکر و مقداری زعفرون در حد 1 دقیقه تفت دادم . خلال پرتقال رو 3 مرتبه جوشوندم تا تلخیش گرفته بشه و همراه کمی شکر و روغن تفت دادم ، خلال بادام رو هم خیس کرده و آبکش کردم و در کمی کره تفت داده به همراه خلال پسته روی برنج رو تزیین کردم