آموزش و طرز تهیه دسر توت فرنگی یخچالی :
مواد مورد نیاز:
- 2 بسته بیسکوییت ساقه طلایی
- 150 گرم کره
- 2 لیوان شیر
- 1 بسته پودر پودینگ آماده
- توت فرنگی به مقدار لازم
- ژله بریلو به مقدار کم
- قالب کمربندی
طرز تهیه دسر توت فرنگی:
1. کف و دیواره قالبمون رو کمی با روغن چرب میکنیم.
2. بیسکوییت ها و کره رو داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم، وقتی خمیری شد داخل قالب میریزیم و پهنش میکنیم.
3. پودر پودینگ رو با دو لیوان شیر روی شعله گاز میجوشونیم، یه جوش که خورد زیر شعله رو خاموش میکنیم و میریزیم روی پایه بیسکوییتی.
4. توت فرنگی ها رو میچینیم روی پودینگ و روشو بریلو می زنیم.
5. و در آخر دسرمون رو به مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال میذاریم و بعد نوش جان میکنیم.
ژله بریلو برای دسرهای یخچالی روی میوه ها استفاده میشه تا میوه ها تازه بمونن