نماد سایت دریای شرق

خورش چغاله بادام – طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه و آسون خونگی

خورش چغاله بادام

۱- ابتدا گوشت را بشویین و به صورت خورشتی خرد كنین. در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزین و گوشت را كمی در آن تفت بدین. 2 عدد پیاز را پوست بگیرین و 4 قسمت كنین و به گوشت اضافه كرده و كمی تفت بدین و فلفل بزنین و با مقداری آب اجازه بدین بپزه. (که من از مرغ استفاده کردم)

دستور پخت و طرز تهیه خورش چغاله بادام سنتی ایرانی :

مواد مورد نیاز:

آموزش و طرز تهیه خورش چغاله بادام :

۱- ابتدا گوشت را بشویین و به صورت خورشتی خرد كنین. در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزین و گوشت را كمی در آن تفت بدین. 2 عدد پیاز را پوست بگیرین و 4 قسمت كنین و به گوشت اضافه كرده و كمی تفت بدین و فلفل بزنین و با مقداری آب اجازه بدین بپزه. (که من از مرغ استفاده کردم)


۲- وقتی که گوشت خورش (یا مرغ )نیم پز شد، 2عدد پیاز باقی مونده را پوست گرفته و رنده كنین و در روغن سرخ كنین.
۳- نعنا و جعفری را شسته و ریز خرد كنین و جداگانه در روغن تفت بدین، ولی مراقب باشین رنگ آن تغییر نکنه.
۴- چاغاله بادام را خوب شسته و دُم آنها را بگیرین و به پیاز اضافه كنین و کمی تفت بدین


۵- گوشت نیم پز شده را جدا كرده و به همراه آب صاف شده آن به مواد اضافه كنین و بذارین غذا جا بیفته. در نیم ساعت آخر پخت آبغوره، لیمو عمانی را به خورشت اضافه کرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. سایر نکات
مدت زمان پخت چاغاله بادام معمولا به همان اندازه پخت خورش كرفس است
بهتره زمان كافی به خورشت بدین تا كاملا جا افتاده و خوشمزه بشه

خروج از نسخه موبایل