نماد سایت دریای شرق

خورش آلو مسما سنتی گیلانی : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسون خونگی

خورش آلو مسما

یکی از غذاهای محلی گیلانی است که مزه ترش و شیرین داره و برای چاشنیش از آبغوره یا آب نارنج استفاده میشه

آموزش پخت و طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی :

دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو مسما

یکی از غذاهای محلی گیلانی است که مزه ترش و شیرین داره و برای چاشنیش از آبغوره یا آب نارنج استفاده میشه

مواد مورد نیاز:


اول پیازخلالی و ریز خرد کردم و خوب طلایی سرخ کردم، بعد مرغ و با مقداری زعفرون تفت دادم و یک قاشق رب و ادویه اضافه کردم و پیاز سرخ شده و آلوها رو که از شب قبل خیس کرده بودم به مرغ اضافه کردم و تفت دادم و به مقدار دو لیوان آب ریختم و به مدت 2 ساعت گذاشتم تاکاملا لعاب دار بشه و جا بیفته
برای چاشنی خورش می تونید از آبغوره استفاده کنید.
اگه آلوهاتون ترش مزه بود احتیاجی به اضافه کردن چاشنی نیست. 

خروج از نسخه موبایل