نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان لواش خونگی : دستور پخت نان به روش آسان مثل بیرون

طرز تهیه نان لواش

اول آرد رو همراه نمک و بیکینگ پودر یکبار الک کنید بعد روغن رو اضافه کنید، و آب رو کم کم اضافه کرده و ورز بدین تا جایی که خمیر به دست نچسبد، اگه به دست چسبید کمی آرد اضافه کنید، و به مدت نیم ساعت استراحت بدید.

آموزش و طرز تهیه نان لواش خانگی خوشمزه و آسان بدون مخمر و بدون فر :

مواد مورد نیاز :

آموزش و طرز تهیه نان لواش خونگی:

اول آرد رو همراه نمک و بیکینگ پودر یکبار الک کنید بعد روغن رو اضافه کنید، و آب رو کم کم اضافه کرده و ورز بدین تا جایی که خمیر به دست نچسبد، اگه به دست چسبید کمی آرد اضافه کنید، و به مدت نیم ساعت استراحت بدید.
بعد خمیر رو به چونه‌های کوچک اندازه نارنگی تقسیم کنید و میز کار رو آرد پاشی کنید و چونه‌ ها رو با وردنه به شکل گرد باز کنید خیلییی نازک، بعد توی تابه‌ی داغ بدون روغن پهن کنید وقتی یک طرفش برشته شد برگردونید تا طرف دیگه هم برشته بشه و بردارین بزارین لای پارچه یا کیسه فریزر تا خشک نشه.

خروج از نسخه موبایل