نماد سایت دریای شرق

دسر پان اسپانیا – طرز تهیه و آموزش دسر خوشمزه و آسون خونگی

دسر پان اسپانیا

آرد و نشاسته رو با یک پیمانه شیر سرد مخلوط میکنیم و سه پیمانه شیر رو به مخلوط تخم مرغ و شکر افزوده و روی حرارت ملایم میذاریم. 

آموزش و طرز تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه و آسون خونگی:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه و آموزش دسر پان اسپانیا :

تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. 
آرد و نشاسته رو با یک پیمانه شیر سرد مخلوط میکنیم و سه پیمانه شیر رو به مخلوط تخم مرغ و شکر افزوده و روی حرارت ملایم میذاریم. 
وقتی که گرم شد مخلوط شیر و نشاسته و آرد رو بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت برسه.
بعد وانیل و خامه و کره رو بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا مانند ماست چکیده غلیظ بشه. 


در ظرف سرو بیسکوییت پتی بور رو میچینیم و با این کرم وقتی خنک شد روی بیسکوییت ها رو می پوشونیم و روی اون تکه های موز میچینیم و دوباره بیسکوییت میچینیم و ترتیب لایه ها رو ادامه میدیم و در آخر با قیف و ماسوره روی بیسکوییت ها رو با این کرم تزیین میکنیم و پودر کاکائو می پاشیم. 
ظرف رو داخل یخچال میذاریم و یه شب تا صبح بهش زمان میدیم. هر چی بیشتر داخل یخچال باشه کیفیت بهتری خواهد داشت.

خروج از نسخه موبایل