نماد سایت دریای شرق

خورش آلو اسفناج – طرز تهیه خورشت سنتی آسون و خوشمزه خونگی

خورش آلو اسفناج

گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده وخوب تفت دادم. و زردچوبه زدم. بعد چند لیوان آب ریختم تا گوشت خورشتی نیم پز بشه

دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه و سنتی:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه خورش آلو اسفناج :

اول پیاز را ریز خرد کرده تفت دادم تا طلایی بشه، بعد از شستن گوشت.
گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده وخوب تفت دادم. و زردچوبه زدم. بعد چند لیوان آب ریختم تا گوشت خورشتی نیم پز بشه
در این فاصله اسفناج ها را پاک کرده وشسته و خرد کردم، در تابه ریختم (اسفناج حجمش زیاده اما کم کم آب آن کشیده میشه و حجم اسفناج کم میشه). و روغن ریختم کمی تفت دادم تا کاملا سرخ و خوشمزه بشه. و به خورشت نیمه پختمان اضافه کردم. تا خوب پخته و جا افتاده بشه.


یک ربع بیست دقیقه به اواخر پخت که مونده بود نمک وفلفل زدم و آلو ها رو هم شسته و به خورشتمان اضافه کرده و کمی آبلیمو زدم و گذاشتم تا آلو ها هم خوب جا بیوفته و بعد با پلو کته و دم کشیده زعفرانی نوش جان کنین.

نکته:

این خورشت نباید زیاد آب داشته باشه
باید اولِ پخت ، به اندازه ایی که لازم است به آن آب اضافه کنید. آب بی موقع در خورشت باعث بد طعم شدن خورشت میشه.
آلو ها را در اواخر پخت اضافه کنید که له نشه ، چون باعث بد شکل شدن خورشت میشه
بعضی ها اسفناج را خیلی کم سرخ میکنند که طعم مطلوبی نداره . اما در عوض خاصیت بیشتری داره.
زیاد سرخ کردن اسفناج هم باعث میشه که خورشت تلخ بشه ، متعادل سرخ کنید

خروج از نسخه موبایل