نماد سایت دریای شرق

حلیم بادمجان – طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه خونگی + نکات کلیدی

حلیم بادمجان

بادمجون ها رو بشورين و پوست بگيرين و با آب نمك حدود يك ساعت زمان بدين تا تلخيش گرفته بشه، و بعد سرخ كنين و كنار بزارين

آموزش و طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه و خونگی و سنتی :

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه حلیم بادمجان :

بادمجون ها رو بشورين و پوست بگيرين و با آب نمك حدود يك ساعت زمان بدين تا تلخيش گرفته بشه، و بعد سرخ كنين و كنار بزارين
.
پیاز ها رو خلالی كنين و با سير له شده سرخ كنين، حالا زرد چوبه و نعنا رو اضافه كنين و ٢ دقيقه تفت بدين( حواستون باشه كه نعنا نسوزه و تلخ نشه)
.
گوشت گردن رو با یک پیاز درشت چهار قاچ، زردچوبه، نمك، فلفل سياه و آب بپزين و ريش ريش كنين
.
عدس رو هم حدود ٣٠ دقيقه بپزين
.
حالا گوشت رو به همراه بادمجون، عدس، گردوي خرد شده، و كشك با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم “من با گوشت كوب برقي انجام دادم” تا حليم يكدست و كمي كشدار بشه و به مواد اضافه ميكنيم، حدود ١٠ دقيقه زمان ميديم كه مواد تفت بخورن و تركيب بشن،

بعدم با کشک ، گردو، پياز داغ و نعنا داغ به صورت دلخواه تزئين ميكنيم.

خروج از نسخه موبایل