نماد سایت دریای شرق

آش شیله عدس تبریز : طرز تهیه غذای سنتی و خشومزه ایرانی + نکات

آش شیله عدس

پیاز رو خرد میکنیم و به همراه عدس و برنج وکره یا روغن و آب مرغ یا گوشت و شوید و نعنا و ترخون و 3 عدد گوجه فرنگی رنده شده و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه میذاریم

آموزش پخت و طرز تهیه آش شیله عدس غذای خوشمزه تبریزی:

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه آش شیله عدس :

عدس رو قبل از پختن چند ساعت خیس کردم و چند بار آب شو عوض کردم
پیاز رو خرد میکنیم و به همراه عدس و برنج وکره یا روغن و آب مرغ یا گوشت و شوید و نعنا و ترخون و 3 عدد گوجه فرنگی رنده شده و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه میذاریم 2 تا 3 ساعت با حرارت ملایم بپزه هر نیم ساعت یه بار هم میزنیم تا ته نگیره ، غلظت این غذا در حد حلیم باید بشه و باید این غذا لعابدار بشه ، رب رو با روغن یا کره سرخ کنید و به غذا اضافه کنید تا خوشرنگ بشه.


نکته: میتونید بجای آب مرغ یا گوشت از عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید فقط حواستون باشه نمک کمتری بزنین چون عصاره خودش نمک داره

خروج از نسخه موبایل