نماد سایت دریای شرق

آش شیله عدس تبریز : طرز تهیه غذای سنتی و خشومزه ایرانی + نکات

آش شیله عدس

پیاز رو خرد میکنیم و به همراه عدس و برنج وکره یا روغن و آب مرغ یا گوشت و شوید و نعنا و ترخون و 3 عدد گوجه فرنگی رنده شده و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه میذاریم

آموزش پخت و طرز تهیه آش شیله عدس غذای خوشمزه تبریزی:

مواد مورد نیاز:

دستور پخت و طرز تهیه آش شیله عدس :

عدس رو قبل از پختن چند ساعت خیس کردم و چند بار آب شو عوض کردم
پیاز رو خرد میکنیم و به همراه عدس و برنج وکره یا روغن و آب مرغ یا گوشت و شوید و نعنا و ترخون و 3 عدد گوجه فرنگی رنده شده و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه میذاریم 2 تا 3 ساعت با حرارت ملایم بپزه هر نیم ساعت یه بار هم میزنیم تا ته نگیره ، غلظت این غذا در حد حلیم باید بشه و باید این غذا لعابدار بشه ، رب رو با روغن یا کره سرخ کنید و به غذا اضافه کنید تا خوشرنگ بشه.


نکته: میتونید بجای آب مرغ یا گوشت از عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید فقط حواستون باشه نمک کمتری بزنین چون عصاره خودش نمک داره

آش شیله عدس

خروج از نسخه موبایل