نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه خاگینه مغزدار + نکات کلیدی

طرز تهیه خاگینه

براي شيره حدود نصف ليوان اب و نصف ليوان شكر و كمي زعفران و گلاب رو حرارت بدين تا حل بشه و كمي بجوشه كمي ابليمو ريخته و بعد از اينكه سرد شد روش بريزيد

دستور پخت و طرز تهیه خاگینه مغز دار غذای خوشمزه و آسون خونگی:

آموزش و طرز تهیه خاگینه مغز دار در خانه :

دو عدد تخم مرغ و دو قاشق آرد و دو قاشق ماست و يك قاشق چاي خوري بيكينگ پودر و كمي وانيل و زعفران حل شده رو مخلوط كردم و خوب هم زدم ، كف تابه كوچك رو چرب كردم نصف مواد رو ريختم توش و بعد رو حرارت ملايم گذاشتم و درب تابه رو هم گذاشتم بعد از اينكه مواد خودش رو گرفت و سفت شد، كمي گردوي خورد شده و شكر و دارچين و رو مخلوط كردم و روش ريختم و بقيه مواد رو روش ريختم و دوباره رو حرارت ملايم گذاشتم و بعد از اينكه مواد سفت شد ، برگردوندم تا اون طرفش هم طلايي بشه ، بعد از پخت ، برش زدم و به دفعات روش شيره دادم تا جذبش بشه.


براي شيره حدود نصف ليوان اب و نصف ليوان شكر و كمي زعفران و گلاب رو حرارت بدين تا حل بشه و كمي بجوشه كمي ابليمو ريخته و بعد از اينكه سرد شد روش بريزيد
اين مقدار براي يه تابه كوچولو با قطر تقريبي پانزده سانت مناسب هست

خروج از نسخه موبایل