اموزش و طرز تهیه دلمه کلم غذای سنتی ایرانی :
مواد مورد نیاز:
- گوشت چرخ کرده سيصد گرم
- برنج دو پیمانه
- لپه یک پیمانه
- پیاز یک عدد
- سبزی معطر دلمه،جعفری ونعنا وپیازچه و ترخون، مرزه، شوید
- رب یک ق غ
- ادویه، زرد چوبه، نمک،
- سس دلمه شامل
- رب گوجه فرنگی یک ق غ
- روغن زیتون یا روغن مایع دو ق غ
- سرکه نیم استکان
- شیره ی انگور یک استکان
- اب به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه دلمه کلم غذای خوشمزه و اسون خونگی:
لپه را پخته، برنج نیم پز را آب کشی میکنیم پیاز رو خرد کرده تو روغن تفت میدیم و گوشت را اضافه کرده بازم تفت میدهیم رب، ادویه و نمک و زردچوبه رو به مواد اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت برمیداریم، سپس سبزی را اضافه کرده و در اخر لپه و برنج را اضافه کرده مخلوط میکنیم برگ کلم را کمی داخل آب جوش و مقداری سرکه گذاشته تا نرم بشه ، قسمت زخیم وسط برگ رو جدا کرده، بعد مواد را داخل برگ می پیچیم و در قابلمه می چینیم رب گوجه فرنگی رو تو روغن زیتون یا روغن تفت داده و سرکه و شیره انگور میزنیم و روی دلمه ها ریخته وبا شعله کم ميپزيم