نماد سایت دریای شرق

کلم پلو شیرازی – طرز تهیه و دستور پخت غذای سنتی ایرانی خوشمزه و آسان

کلم پلو شیرازی

کلم رو رشته ای خرد کردم و تفتش دادم کمی هم آبغوره بهش زدم بعد نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کردم و در آخر پیاز داغ و کنار گذاشتم.گوشت و پیاز رنده شده و آرد نخودچی و نمک و فلفل

طرز تهیه و دستور پخت کلم پلو شیرازی غذای خوشمزه و اصیل شیرازی :

مواد مورد نیاز :

آموزش و طرز تهیه کلم پلو شیرازی به روش آسان :

کلم رو رشته ای خرد کردم و تفتش دادم کمی هم آبغوره بهش زدم بعد نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کردم و در آخر پیاز داغ و کنار گذاشتم.گوشت و پیاز رنده شده و آرد نخودچی و نمک و فلفل رو هم مخلوط کردم و قلقلی های کوچک درست کردم در روغن و ۲قاشق آب تفت دادم تا کلا آبش کشیده بشه و سرخ بشه در آخر بهش آب نارنج یا آبلیمو و یا آبغوره اضافه می کنیم و اجازه می دیم جذبش بشه .

سبزی رو خرد می کنیم وقتی برنج رو آبکش کردیم سبزی رو بهش اضافه کردم و در قابلمه کلم و گرد لیمو لایه لایه می ریزیم و دم می کنیم و موقع سرو گوشت قلقلی ها رو اضافه می کنیم .
می شه گوشت قلقلی رو هم لا به لای پلو دم کرد

خروج از نسخه موبایل