نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کباب لقمه ای : دستور پخت غذای آسان و خانگی خوشمزه

طرز تهیه کباب لقمه

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کرده ورز دهید. پودر سوخاری، گوجه فرنگی و جعفری را اضافه کرده، کمی ورز می دهیم.

دستور پخت و طرز تهیه کباب لقمه ای خونگی :

مواد لازم کباب :

مواد لازم خمیر:

آموزش و طرز تهیه کباب لقمه ای :

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کرده ورز دهید. پودر سوخاری، گوجه فرنگی و جعفری را اضافه کرده، کمی ورز می دهیم. از مخلوط به صورت کباب کوبیده به طول 10 سانتیمتر درست کرده، سرخ کنید. کناری بگذارید تا خنک شوند. در این فاصله خمیر را درست کنید.
برای تهیه خمیر آرد را در کاسه ای الک کرده، وسط ارد را گود کنید. مایه خمیر را با شکر، شیر و کمی آرد در وسط گود شده آرد هم بزنید و روی آن را پوشانده به مدت 15 دقیقه در محل گرم استراحت دهید. این پیش خمیر را با بقیه آرد و 3 قاشق روغن زیتون و نمک مخلوط کرده، خوب ورز دهید. سپس بدون استراحت در این مرحله کباب ها را با خمیر بپیچید.


خمیر را روی سطح آردپاشی نازک به قطر 3 میلیمتر باز کرده و از خمیر تکه هایی به عرض 10 سانتیمتر ببرید و از پنیر رنده روی آن پاشید یک عدد کباب را روی لبه خمیر قرار داده و خمیر را یک دور پیچیده، به انتهای خمیر تخم مرغ زده شده مالیده، به هم بچسبانید. خمیرهای رول شده را با کمی فاصله در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید تا هنگام پخت به هم نچسبند. روی رول ها را تخم مرغ زده شده مالیده و کمی پنیر رنده شده و کنجد بپاشید و مدت 20 الی 30 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی نان ها طلایی شود.

نکات:

نکته1: اگر گوجه فرنگی ها آبدار بود، آب اضافی آن را دور بریزید
نکته2: از زمان پیچیدن اولین کباب با خمیر تا انتهای کار خمیر استراحت کافی داشته بنابراین، بعد از اتمام کار بلافاصله کباب ها را در فر قرار دهید.

خروج از نسخه موبایل