نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیرینی اسکار بدون فر – دستور پخت شیرینی خونگی خوشمزه

طرز تهیه شیرینی اسکار

ابتدا كره نرم شده رو همرا پودر قند و وانیل با همزن میزنیم. بعد زردهٔ تخم مرغ و پودر هل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.

دستور پخت و طرز تهیه شیرینی اسکار بدون فر در خانه :

مواد مورد نیاز :

آموزش و طرز تهیه شیرینی اسکار :

ابتدا كره نرم شده رو همرا پودر قند و وانیل با همزن میزنیم. بعد زردهٔ تخم مرغ و پودر هل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
همزن رو کنار گذاشته، آردی رو که از قبل الک كردیم كم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا خمير نرم و لطيفى بدست بیاد. 


با دست گلوله هاى كوچكى درست میکنیم با کمک نی وسطش رو حفره کوچکی ایجاد میکنیم، سفيدهٔ تخم مرغ رو با چنگال زده تا از لختگى دربياد بعد شیرینی ها رو اول داخل سفيده و بعد پودر پسته یا بادام میغلتونیم. 
داخل تابه یا قابلمه مورد نظرمون دولایه کاغذ روغنی انداخته، تابه رو پنج دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم گذاشته تا کمی گرم بشه. سپس شیرینی ها رو داخلش چیده و درِ تابه رو میزارم به مدت یک ساعت تا یک ساعت و بیست دقیقه با حرارت ملایم قرار میدیم.وقتی زیر شیرینی ها طلایی شد یعنی پخت کامل شده.


(برای پخت با فر: شیرینی هارو داخل سينی فری که از قبل گرم کردیم میچینیم. در درجه حرارت 170 بمدت 15 دقیقه).
بعد از خارج كردن شرینیها اجازه میدیم تا خنك بشن وبعد وسطش رو با بریلو یا مارمالاد پر میکنیم.
میشه به جای انواع مغزها از پودر قند هم برای تزیینشون استفاده کرد.
این شیرینی ماندگاری بالایی داره ، میشه در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید

خروج از نسخه موبایل